Residencia Sunny Golf

Costa del Sol
2 beschikbare units
Vanaf € 245.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Sunny Golf is een exclusieve nieuwe woonwijk die zijn bewoners een luxe levensstijl biedt in het hart van de Costa del Sol. Dit prachtig nieuwbouwproject is gelegen naast de 18-holes golfbaan van Estepona, tussen het kosmopolitische Puerto Banús en de iconische Gibraltar. De nabijheid van de belangrijkste verbindingswegen maakt deze locatie ideaal voor het verkennen van de omgeving. In slechts 20 minuten kunt u Marbella bereiken, terwijl de luchthavens van Málaga en Gibraltar binnen respectievelijk 60 en 40 minuten te bereiken zijn.

Estepona Golf biedt een scala aan voorzieningen en activiteiten, waaronder zonnige stranden, golfbanen en nachtleven, allemaal binnen handbereik. Ervaar het hele jaar door de perfecte levensstijl in deze prachtige gemeenschap en laat u betoveren door de Andalusische charme van Estepona, Guadiaro, Gibraltar, La Duquesa en Sotogrande.

Sunny Golf biedt ruime en lichte woningen aan naast de golfbaan. De zuidelijke en zuidwestelijke oriëntatie van de vertrekken garandeert een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de ruimtes nog ruimer aanvoelen.

Het complex bestaat uit 69 appartementen met 2 of 3 slaapkamers, elk met hun eigen ruime terras. Geniet van een adembenemend panoramisch uitzicht op de kust vanaf uw privéterras, terwijl u zich laat omringen door luxe en verfijning. Het nieuwe wooncomplex en de golfbaan zijn harmonieus geïntegreerd in een natuurlijke omgeving met spectaculaire landschappen.

Sunny Golf biedt verschillende woontypen aan, waaronder appartementen met grote terrassen, benedenverdiepingen met terras en privétuin, en penthouses met terras en privésolarium. De gesloten privé-urbanisatie beschikt over gemeenschappelijke tuinen en een zwembad, waardoor u in alle rust kunt ontspannen.

Kwaliteit is een belangrijk kenmerk van dit complex. De afwerking van de appartementen voldoet aan de Europese bouwvoorschriften en omvat onder andere een designkeuken met keramische kookplaat, oven en koelkast, volledig ingerichte badkamers met douchescherm en spiegel, klimaatsinstallatie met airconditioning, zonnepanelen en thermische en akoestische geluidsisolatie. Elk appartement beschikt over een gelijkvloerse privéparkeerplaats met preinstallatie van laadpaal voor een elektrisch voertuig en een energiecertificaat B.

Dit exclusieve wooncomplex biedt een ideale investeringsmogelijkheid voor wie op zoek is naar luxe en kwaliteit in een adembenemende omgeving. De eerste fase van de verkoop bestaat uit 36 appartementen en een geplande opleverdatum van maart 2024.

De prijzen hieronder zijn de vanaf prijzen voor een appartement met 2 of 3 slaapkamers.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Keuze uit 2 of 3 slaapkamers
Gemeenschappelijk zwembad
Vlakbij Estepona Golf
Ideale oriëntatie
Autostaanplaats

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Residencia Sunny Golf - 3 slaapkamers
Verdieping: -
3
2
98.03 m2
57.14 m²
- m2
€ 345.000
Residencia Sunny Golf - 2 slaapkamers
Verdieping: -
2
2
83.35 m2
26.68 m²
- m2
€ 245.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder