Residencia Almazara Hills

Costa del Sol
2 beschikbare units
Vanaf € 365.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Almazara Boutique Residences is gelegen in een adembenemend mooie omgeving op de flanken van La Concha, vlakbij het resort Sierra Blanca Country Club en omgeven door eeuwenoude bossen. Het nieuwe resort bestaat uit 7 kleine woonkernen met appartementen en rijtjeshuizen die harmonieus in de bergflank zijn geïntegreerd.

Bewoners zullen genieten van het panoramisch uitzicht over de baai van Marbella en het schitterende stuwmeer van Istán. Het is een omgeving die geschikt is voor de meest veeleisende klanten die op zoek zijn naar rust en stilte te midden van de natuur, zonder een opoffering te willen maken over de nabijheid van alle voorzieningen van Marbella, stranden en golfbanen.

Istán, ook bekend als de ‘Bron van de Costa del Sol’, is een magische plek die de schoonheid van de omringende natuur omvat, met de Río Verde en fonteinen die het gebied sieren. Vanuit Istán kunt u gemakkelijk de Andalusische dorpen in de regio bezoeken, zoals Estepona met zijn historische stadscentrum, Marbella met zijn prachtige stranden, San Pedro de Alcántara en Benahavís, en de majestueuze Sierra de la Nieves die boven het kustlandschap uittorent. De natuur rondom Istán biedt ook tal van wandelroutes door de Sierra de las Nieves en zes BTTroutes voor mountainbikers. Andere activiteiten die in de buurt kunnen worden ondernomen, zijn vissen, kajakken, klimmen en rappel.

Almazara Hills is het eerste project dat te koop wordt aangeboden, bestaande uit 32 exclusieve appartementen met het beste panoramische uitzicht vanuit het hoogstgelegen deel van het complex. Het project bestaat uit 4 appartementenblokken in een eigentijdse open stijl die perfect passen in de omringende natuur. Bewoners zullen kunnen kiezen uit appartementen met 2 of 3 slaapkamers en penthouseappartementen met een dakterras, met grote terrassen, een gemeenschappelijk zwembad en groene zones met inheemse plantensoorten.

Alle woningen zijn volledig uitgerust en afgewerkt met materialen van de hoogste kwaliteit en worden instapklaar opgeleverd. Bovendien zijn een parkeerplaats in de ondergrondse garage en bergruimte in de prijs inbegrepen.

Dit unieke wooncomplex biedt een prachtige woonervaring in de Costa del Sol en is een perfecte mix van modern en landelijk design, waarbij de natuurlijke omgeving centraal staat. De bouwwerkzaamheden zijn al begonnen en de woningen worden verwacht te worden opgeleverd in oktober 2023.

De prijzen hieronder zijn de vanaf prijzen voor een appartement met 2 of 3 slaapkamers.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Panoramisch uitzicht
Rustige groene omgeving
Ondergrondse autostaanplaatsen en berging
Gemeenschappelijk zwembad
Adembenemend mooie omgeving

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Residencia Almazara Hills - 3 slaapkamers
Verdieping: -
3
2
109.19 m2
41.36 m²
- m2
€ 450.000
Residencia Almazara Hills - 2 slaapkamers
Verdieping: -
2
2
97.4 m2
32.54 m²
- m2
€ 365.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder