Villa Almazara Views

Costa del Sol
1 beschikbare units
Vanaf € 540.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

ALMAZARA Views Townhouses dat bestaat uit 23 halfvrijstaande woningen is gelegen op de bergen van La Concha in de Sierra de las Nieves, nabij het Sierra Blanca Country Club resort en biedt uitzicht op de prachtige baai van Marbella en het stuwmeer van Istán.

Het is de perfecte locatie voor wie op zoek is naar rust in de natuur, maar toch dicht bij alle voorzieningen van Marbella, stranden en golfbanen wil zijn. Istán is een prachtige omgeving die bekend staat als de 'Bron van de Costa del Sol' vanwege de Río Verde, fonteinen en natuurlijke schoonheid.

De omgeving biedt wandelroutes, mountainbikeroutes en activiteiten zoals vissen en kajakken. Het Sierra de las Nieves natuurpark is door UNESCO uitgeroepen tot biosfeerreservaat en heeft een EDEN-onderscheiding ontvangen voor uitstekende Europese bestemmingen. Almazara Views ligt op slechts 10 km van de stranden van Marbella en Puerto Banús en binnen 10 km van talrijke golfclubs, waaronder Aloha, Las Brisas, Los Naranjos, La Quinta Golf en Monte Paraíso.

Het resort is verdeeld over 7 kleine woonkernen, samengevoegd door brede straten, groene zones en wandelpaden in het bos voor ontspanning in de natuur. Het is toegankelijk vanuit het Nueva Andalucía complex in Marbella en ligt op slechts 10 minuten afstand van internationale scholen, tennisclubs, golfbanen, winkelcentra, uitgaansgelegenheden en de prachtige stranden van de Golden Mile.

Het project, ALMAZARA VIEWS, bouwt 23 halfvrijstaande koopwoningen met een panoramisch uitzicht over de baai van Marbella en Gibraltar. De huizen worden volledig uitgerust en instapklaar opgeleverd met hoogwaardige materialen en een ondergrondse parkeerplaats en bergruimte inbegrepen. De bouwwerkzaamheden zijn begonnen en de oplevering wordt verwacht in november 2023.

De prijs hieronder is een 'vanaf prijs' voor een townhouse met 3 slaapkamers.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Uitzicht op de prachtige baai van Marbella
Rustige, groene ligging
In de nabijheid van UNESCO natuurpark
Kleinschalige verkaveling
Ondergrondse autostaanplaats en berging
Gemeenschappelijk zwembad

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Villa Almazara Views - 3 slaapkamers
Verdieping: -
3
2
190.65 m2
101.37 m²
- m2
€ 540.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder