Residencia Higuerón Beach

Costa del Sol
2 beschikbare units
Vanaf € 393.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Higuerón Beach Residences bevindt zich in de exclusieve wijk El Higuerón in Fuengirola, waar rust en sereniteit heersen. Het complex ligt op slechts 350 meter van het prachtige El Carvajalstrand en biedt een breed scala aan diensten en vrijetijdsactiviteiten in de buurt.

Higuerón Beach Residences ligt tussen twee bekende steden aan de Costa del Sol, namelijk Fuengirola (5 km) en Benalmádena (9 km). Dankzij de nabijheid van de N-340 en AP-7 zijn Marbella en Malaga slechts 30 minuten verwijderd van het complex. Daarnaast is de luchthaven van Malaga slechts 20 minuten rijden. Geniet van een bijzondere omgeving voor een ontspannen leven aan zee, precies zoals u verdient.

Met uitzicht op de zee zijn er in totaal 60 woningen met verschillende opties om uit te kiezen, waaronder 2- of 3-slaapkamerappartementen, allemaal met twee parkeerplaatsen en een berging inbegrepen in de prijs.
Het complex beschikt over een indrukwekkende gemeenschappelijke ruimte van meer dan 8.000 vierkante meter, met onder andere een verwarmd zwembad voor volwassenen en kinderen, een verwarmd bubbelbad, een volledig uitgeruste fitnessruimte, een co-werkruimte, gemeenschappelijke WiFi, een uitkijk platform van 127 vierkante meter en aangelegde gebieden met binnenpaden.
De zonnepanelen dragen bij aan duurzaamheid en verminderen het elektriciteitsverbruik van de gemeenschap.

Higuerón Beach Residences wordt omgeven door de zee en biedt uitzicht op de bergen. De residentiële ontwikkeling bestaat uit 3 blokken van verschillende hoogtes, die genieten van een uitstekend uitzicht op de zee en de bergen. De ruime en lichte appartementen hebben allemaal grote terrassen en ramen, en profiteren van de zuidwestelijke oriëntatie en dubbele ventilatie.

Bovendien komen ze in hoogwaardige kwaliteit, zoals aerothermische airconditioning, vloerverwarming, gemotoriseerde rolluiken in de woonkamer en balkons van de hoofdslaapkamer, een perimeter-beveiligingssysteem met videobewakingscamera's en een Wi-Fi-router in elk huis.

De prijzen hieronder zijn vanaf prijzen voor appartementen met 2 en 3 slaapkamers.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Slechts 350 meter van het strand
Luchthaven op 20 minuten afstand
Zeezicht
2 Autostaanplaatsen en berging
Tal van voorzieningen binnen het domein

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Residencia Higuerón Beach - 3 slaapkamers
Verdieping: -
3
2
111 m2
55 m²
- m2
€ 598.000
Residencia Higuerón Beach - 2 slaapkamers
Verdieping: -
2
2
80 m2
29 m²
- m2
€ 393.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder