Residencia Mane

Costa del Sol
2 beschikbare units
Vanaf € 325.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Mane Residences is een exclusief privé-project dat genesteld is in een luxueuze buurt van Benalmádena, waar rust en sereniteit de boventoon voeren. Dankzij de verhoogde ligging zullen bewoners kunnen genieten van adembenemende panoramische uitzichten op de zee en de kustlijn. De terrasvormige opstelling van het complex zorgt voor heldere kamers met natuurlijk licht in alle 49 appartementen en 2 herenhuizen, elk met een unieke charme.

De Costa del Sol, met zijn diversiteit aan landschappen die zich uitstrekken van de bergen tot aan de zee, is al jarenlang een toeristische en woonbestemming voor mensen van over de hele wereld. Benalmádena is een kosmopolitische stad die uitkijkt op de zee vanuit haar jachthaven en langs haar 9 kilometer lange kustlijn met 17 stranden. De strategische locatie en de uitstekende verbindingen met Malaga maken deze plek tot een van de meest gewilde locaties aan de Costa del Sol.

Mane Residences ligt in de buurt van het Xanit Hospital, op slechts 1 km afstand. Op korte afstand van 3 km vindt u een internationale school, de golfbaan Torrequebrada, Selwo Marina, het openbare park La Paloma en het stadscentrum. In de omgeving van het project is er dus een uitstekend aanbod van allerlei diensten, zoals medische, educatieve, sportieve en commerciële voorzieningen. 

De verspringende woningen met grote terrassen geven de bewoners een ononderbroken uitzicht op de Middellandse Zee. De glazen balustrades op de terrassen zorgen voor een naadloze overgang tussen de woningen en de zee, waardoor het licht en het uitzicht maximaal worden benut.

Het wooncomplex heeft handige toegang tot de A7 snelweg, dat zorgt voor een makkelijke verbinding met de belangrijkste slagaders van het gebied, evenals met de belangrijkste openbaarvervoerroutes. 

Mane Residences huist gezellige appartementen met 2 en 3 slaapkamers en grote terrassen, lichte penthouses en herenhuizen met privétuin en terras. 

In de gemeenschappelijke zones hebben bewoners toegang tot een zwembad, een ruime gym en een plek voor sociale ontmoetingen en ontspannen afspraakjes. Hier kunt u genieten van een rustgevend en comfortabel leven in een van de meest prachtige locaties aan de Costa del Sol.

De prijzen hieronder zijn de vanaf prijzen voor een appartement met 2 of 3 slaapkamers. 

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Panoramische uitzichten
Rustige ligging
In de buurt van voorzieningen
Gemeenschappelijk zwembad en gym
Makkelijke toegang tot snelweg

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Residencia Mane - 3 slaapkamers
Verdieping: -
3
2
111.3 m2
- m2
- m2
€ 383.000
Residencia Mane - 2 slaapkamers
Verdieping: -
2
2
94.1 m2
- m2
- m2
€ 325.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder