Villa Castaño

Costa del Sol
2 beschikbare units
Vanaf € 549.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

El Castaño is een prachtig, afgesloten complex van 15 ruime herenhuizen gelegen in een rustige en vredige enclave. Dankzij de ligging hoog boven de grond biedt het een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee met de prachtige bergen van Mijas op de achtergrond.

El Castaño is een exclusieve lijn van woningen in een afgesloten en sereen gebouwencomplex, met alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Het is dicht bij winkelgebieden, scholen, een haven, golfbanen, en slechts tien minuten wandelen brengt u naar een geweldig strand.

OMGEVING
Een onverslaanbare locatie, op slechts tien minuten lopen van het strand en alle faciliteiten die Fuengirola biedt, waaronder een breed scala aan restaurants, winkels, scholen en gezondheidscentra.

Fuengirola is een bruisende stad geworden, dit blijkt uit de overvloed aan tapasbars, kwaliteitsrestaurants, winkels en de 7 kilometer lange boulevard die langs de gouden zandstranden van Fuengirola loopt, langs de idyllische jachthaven en eindigt bij het geweldige kasteel van Sohail.

Het dichtstbijzijnde strand bij El Castaño is het bekende Playa de Carvajal, beroemd om zijn uitstekende familiale sfeer en rustige, door blauwe vlag gecertificeerde wateren. Een strand van onmiskenbare kwaliteit.

Alle 15 luxe woningen zetten de standaard van kwaliteit en afwerking hoog! Ze zijn gebouwd met alleen de allerbeste en fijnste materialen die beschikbaar zijn, en cutting-edge technologie.

De woningen variëren in grootte van 265 m2 tot 329 m2, en zijn voorzien van zonne-energie, vloerverwarming door de gehele woning, gecontroleerde airconditioning, een enorm terras, een grote en ruime kelder, en een gemeenschappelijk zwembad. Alle hoekwoningen komen ook met hun eigen privétuin.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Kleinschalige verkaveling
Laatste 2 woningen beschikbaar
Slechts 10 minuten wandelen van de Middellandse Zee
Nabij Fuengirola centrum
Gemeenschappelijk zwembad

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Villa Castaño - n°11
Verdieping: -
4
3
329.44 m2
- m2
- m2
€ 599.000
Villa Castaño - n°10
Verdieping: -
4
3
300.92 m2
- m2
- m2
€ 549.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder