Residencia Artola II

Costa del Sol
3 beschikbare units
Vanaf € 697.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Artola Homes II is gelegen naast de golfbaan van Cabopino in Marbella. Dit maakt van Artola Homes II een idyllische locatie op korte afstand van de bevoorrechte en beschermde zandduinen en de jachthaven van Cabopino. Hier kunt u genieten van de rust die u zoekt. Daarnaast heeft de Costa del Sol meer dan 70 golfbanen met een prachtige structuur en een ideaal klimaat, internationale scholen, gezondheidscentra en winkelcentra. Zou Artola Homes II de perfecte plek om te wonen zijn?

Artola Homes II is een prachtig complex waar rust en kalmte de boventoon voeren. Het is ontworpen met het doel om ruimtes te creëren die een gevoel van sereniteit bieden, zodat u zich thuis kunt voelen in uw omgeving. Het complex beschikt over 3 indrukwekkende gemeenschappelijke zwembaden, 1 verwarmd binnenzwembad, privégymnasiums in beide gebieden, ongelooflijke tuinen met uitzicht op de golfbaan en een prachtig uitzicht op de zee. Alles is zorgvuldig ontworpen om u de luxe resort-levensstijl te bieden in uw nieuwe thuis.

Op slechts 15 minuten afstand ligt de levendige stad Marbella, waar u alles vindt om te genieten van het authentieke mediterrane leven. Artola Homes II is ontworpen om u de beste kenmerken van deze levensstijl te schenken in uw nieuwe huis. De gemeenschappelijke ruimtes en interieurs combineren het hoogste niveau van design en comfort om een ​​zeer aantrekkelijk product te creëren dat moeilijk te evenaren is in de omgeving.

De uitzonderlijk grote kamers zijn ontworpen om het meeste uit uw ruimte te halen. De woonkamer en keuken zijn gecombineerd in één riante ruimte met een porseleinen vloer als kers op de taart. Grote ramen in de slaapkamers en woonruimtes zorgen voor natuurlijk licht op elk moment van de dag. De spectaculaire terrassen zijn perfect om te ontspannen met familie en vrienden.

De keuken is geïntegreerd in de woonkamer en is voorzien van toonaangevende merken, kwarts-werkbladen, inbouwapparatuur en verborgen led-verlichting om warmte en verfijning toe te voegen. De elegante porseleinen tegels van groot formaat vindt u ook terug in de sprankelende badkamers. Reken hierbij het comfort, de functionaliteit, de onderhoudsvriendelijkheid en de toewijding aan duurzaamheidsnormen voor een laag verbruik die kenmerkend zijn van alle Artola Homes.

De prijzen hieronder zijn de vanaf prijzen voor een appartement met 2, 3 of 4 slaapkamers. 

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Slechts 15 minuten van Marbella centrum
Ruime appartementen
Keuze uit 2, 3 of 4 slaapkamers
Gemeenschappelijke zwembaden met verwarmd binnenzwembad
Magniefieke vergezichten 

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Residencia Artola II - 4 Slaapkamers
Verdieping: -
4
3
301.9 m2
- m2
- m2
€ 848.000
Residencia Artola II - 3 Slaapkamers
Verdieping: -
3
2
246.98 m2
- m2
- m2
€ 697.000
Residencia Artola II - 2 Slaapkamers
Verdieping: -
2
2
152.5 m2
- m2
- m2
€ 823.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder