Residencia The Sapphire

Costa del Sol
1 beschikbare units
Vanaf € 1.350.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

The Sapphire, een prachtig juweel aan de Costa del Sol, biedt een exclusieve en unieke woonervaring vanwege zijn beperkte aantal woningen en ligging aan zee. Het project heeft een grensverleggend ontwerp met ongeëvenaarde kwaliteitsnormen.

Gelegen in een van de meest exclusieve delen van Estepona, is The Sapphire slechts enkele minuten verwijderd van de jachthaven, het stadscentrum en biedt het uitstekende verbindingen naar Puerto Banus, Marbella en de luchthavens van Malaga en Gibraltar.

In Estepona vindt u een mix van rijk cultureel erfgoed, de traditionele sfeer van een oud vissersdorp en een kosmopolitische uitstraling. Er zijn meer dan 10 golfbanen in de buurt en een uitgebreid vrijetijdsaanbod, waaronder meer dan 20 km stranden met bars, restaurants en diverse wateractiviteiten.

Wanneer u woont in The Sapphire, hebt u alles wat u nodig heeft om tot rust te komen en uw lichaam te verzorgen. Het wooncomplex beschikt over binnen- en buitenzwembaden die het hele jaar door gebruikt kunnen worden, een complete spa en een volledig uitgeruste fitnessruimte.

Vanuit The Sapphire hebt u directe toegang tot het strand en alle hoogtepunten van de Costa del Sol op slechts een steenworp afstand van uw woning.

Elk van de 14 woningen in The Sapphire is voorzien van hoogwaardige afwerkingen. De grote ramen bieden een majestueus uitzicht op de Middellandse Zee vanaf de ruime terrassen.

Uw woning is ingericht met materialen van gerenommeerde internationale merken en beschikt over de nieuwste domotica-technologie om van uw huis de meest comfortabele en praktische plek te maken.

Estepona, gelegen in een bevoorrechte enclave, betovert zijn bezoekers met zijn gerenoveerde oude stad, die bekend staat als een van de mooiste in Andalusië. Het is een echte stadstuin, "El Jardin de la Costa del Sol", met witte straten die zijn versierd met kleurrijke bloempotten vol bloemen, die de essentie van een Andalusische kustplaats uitstralen. Het is een plek waar oude gewoonten en tradities naast moderne en toeristische aspecten bestaan in totale harmonie.

De prijzen hieronder zijn 'vanaf' prijzen voor een appartement met 2 slaapkamers.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Slechts enkele minuten van stadscentrum en jachthaven
Binnen- en buitenzwembaden
Complete Spa
Volledig uitgeruste fitnessruimte
Majestueus uitzicht op de Middellandse Zee

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Residencia The Sapphire - 2 slaapkamers
Verdieping: -
2
2
108.9 m2
- m2
- m2
€ 1.350.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder