Villa Aalto Riviera

Costa del Sol
1 beschikbare units
Vanaf € 769.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Aalto Riviera is een prachtig project met 13 unieke herenhuizen gelegen naast Marbella. Dit exclusieve project met een elegant Scandinavisch design past harmonieus in de omringende natuur. De architectuur van de herenhuizen volgt naadloos de golvende vormen van de golven, wat een rustgevende uitstraling geeft.

De betekenis van de naam Aalto komt uit Finland en betekent een golf. Deze unieke energiezuinige woningen zijn op het zuiden gericht en verwennen u met een prachtig panoramisch uitzicht op zee. Dit zorgt voor avonden waar u kan genieten van adembenemende zonsondergangen, waardoor het hier heerlijk wonen is onder de warme zon.

Alle materialen zijn van de hoogste kwaliteit en de woningen zijn voorzien van moderne gastronomische keukens, design badkamers, een jacuzzi op het dakterras en vloerverwarming in het hele huis. De woningen zijn zeer energiezuinig. 

Aalto ligt naast een groengebied dat zal worden ontworpen met prachtige bomen en een klein park waar u kunt wandelen en genieten van de frisse zeebries.

Dit charmante gebied heeft alles wat u zich maar kunt wensen, zoals restaurants, golfbanen, tennis, padel en een kinderspeelplaats in de buurt. Bovendien bent u slechts op enkele minuten rijden van Marbella en Malaga, en de luchthaven ligt op slechts 25 minuten afstand. Kortom, Aalto Riviera vormt de perfecte combinatie van luxe wonen en ontspanning in een prachtige omgeving.

De prijzen hieronder zijn 'vanaf' prijzen voor een appartement met 3 slaapkamers.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Kleinschalig project
Panoramisch uitzicht op zee
Hoogwaardige afwerking
Jacuzzi op dakterras
Naast een groengebied

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Villa Aalto Riviera - 3 slaapkamers
Verdieping: -
3
2
267.11 m2
140.04 m²
- m2
€ 769.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder