Residencia Alchemist

Costa del Sol
2 beschikbare units
Vanaf € 589.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Bij Alchemist Residences komt u thuis in een oase van rust en sereniteit. De appartementen zijn gelegen tussen de majestueuze Sierra Bermuda-bergen en de prachtige stranden van de Costa Del Sol. De moderne appartementen en penthouses met uitzicht op zee zijn omgeven door weelderige groene zones.

Ontdek de hedendaagse appartementen en geniet van het prachtige uitzicht op de zee en de bergen. Ze zijn ontworpen met een tijdloze elegantie en een vloeiend design dat een aanvulling vormt op uw ontspannen levensstijl in de Alchemist gemeenschap. 

U vindt er een scala aan uitstekende faciliteiten, binnen- en buitenzwembaden, uitgeruste fitness, wellness- en ontmoetingsruimtes omringd door weelderige groene zones die u uitnodigen om te ontspannen en te genieten. De Alchemist Residences-app biedt ook een conciërgeservice en community manager om ervoor te zorgen dat uw verblijf bij ons onvergetelijk is. Verder is er een zakenruimte en netwerkruimte met snackbar, een bioscoopclub, en een minibus voor verbinding met het strand en stadscentrum. Voor de sportliefhebbers hebben we ook een padelbaan en een kinderclub met buitenspeeltuin.

Bij Alchemist Residences kunt u een gezonde levensstijl omarmen, omringd door natuur, cultuur, technologie en sportfaciliteiten aan zee. 

De privé-gated community biedt een ongeëvenaarde omgeving voor bewoners, waar privacy, veiligheid en een bruisend sociaal leven hand in hand gaan. Ontspan en geniet van onze voorzieningen, prachtige landschapsarchitectuur en activiteiten met buren.

Bij Alchemist Residences hebben we voor elk wat wils! Of u nu wilt wonen, dineren, ontspannen, werken of spelen, u kunt hier genieten van een levensstijl vol activiteiten die past bij uw behoeften. 

De appartementen en penthouses met 2 tot 4 slaapkamers bieden een ongewoon uitzicht op zowel de zee als de vallei en hebben zowel ochtend- als middagterrassen om van elk moment van de dag te genieten.

De prijzen hieronder zijn 'vanaf' prijzen voor een appartement met 2 of 3 slaapkamers.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Uitzicht op zee en bergen
Binnen- en buitenzwembaden
Uitgeruste fitness en wellness
Minibus voor verbinding met het strand en stadscentrum
Prachtige landschapsarchitectuur

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Residencia Alchemist - 3 slaapkamers
Verdieping: -
3
2
123 m2
179 m²
- m2
€ 649.000
Residencia Alchemist - 2 slaapkamers
Verdieping: -
2
2
99 m2
125 m²
- m2
€ 589.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder