Residencia The View Marbella

Costa del Sol
2 beschikbare units
Vanaf € 2.450.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

The View Marbella is gelegen tussen Marbella en Benahavis in de Costa del Sol en is een van de meest exclusieve en gewilde gebieden in Zuid-Spanje. De regio biedt prachtige landschappen en spectaculaire uitzichten op de Middellandse Zee. Het gebied staat bekend om zijn heerlijke gastronomie en uitstekende golfbanen. Bovendien biedt de locatie gemakkelijke toegang tot de luchthaven van Malaga en steden zoals Marbella, Puerto Banus en Estepona. Kortom, deze locatie is perfect voor degenen die willen genieten van een luxe en ontspannen levensstijl in de zonovergoten Costa del Sol.

The View Marbella is een exclusief wooncomplex dat rust en klasse uitstraalt. Het bestaat uit 2, 3 en 4 slaapkamer appartementen en penthouses en is gelegen tussen Marbella en Benahavís. Het complex begint met zeven iconische gebouwen die 49 ruime woningen herbergen te midden van prachtige tuinen. The View Marbella creëert een unieke sfeer waarin elk appartement prachtig geïntegreerd is in de natuurlijke omgeving en tegelijkertijd optimaal profiteert van het geweldige uitzicht.
In de tweede fase van de ontwikkeling van het complex volgen nog 58 luxe appartementen en penthouses met panoramisch uitzicht. Elke plattegrond is zorgvuldig ontworpen om het gebruik van de royale binnenruimtes en het natuurlijke licht te optimaliseren, om te genieten van het ongelooflijke uitzicht, maar ook om de privacy van elke woning te waarborgen. Bij The View Marbella bent u verzekerd van volledig comfort dankzij de nieuwste technologieën. Het complex biedt een volledige reeks aan lifestyle voorzieningen, waaronder 24-uurs beveiliging, conciërgeservice en een healthclub met spa, fitnessruimte, binnen- en buitenbaden en een speciale ruimte voor yoga.
Onze Health Club biedt een eersteklas spa met een verwarmd zwembad van 25 meter en een volledig uitgeruste fitnessruimte naast een kinderspeelruimte, waardoor het mogelijk is om te trainen zonder uw kinderen uit het oog te verliezen. Een zwembad van 25 meter over de gehele lengte wacht op u en een groot rond zwembad vult de loungeruimte aan, met aangrenzend een kinderbad.
Een toegewijde conciërgedienst met persoonlijke assistent op aanvraag, staat tot uw beschikking om u te helpen met vastgoedbeheer, het boeken van reizen, diners of evenementen. The View Marbella is een gated community met video-toegang, videobewaking en 24-uurs beveiliging ter plaatse.

Bovenop Marbella's emblematische golfvallei geniet u van een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee naar Gibraltar en de kusten van Afrika. Bij The View Marbella ervaart u luxe en eigentijds wonen op een exclusieve locatie.

De prijzen hieronder zijn vanaf prijzen voor appartementen met 3 en 4 slaapkamers.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Spectaculaire uitzichten op de Middelandse Zee
Exclusief wooncomplex
Keuze uit 3 of 4 slaapkamers
Laatste appartementen beschikbaar
Luxueuze faciliteiten

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Residencia The View Marbella - 4 slaapkamers
Verdieping: -
4
4
218.79 m2
231.56 m²
- m2
€ 2.450.000
Residencia The View Marbella - 3 slaapkamers
Verdieping: -
3
3
233.54 m2
129.59 m²
- m2
€ 3.499.500

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder