Volg ons

Over Top Estates

Top Estates is een erkend vastgoedkantoor dat Belgische en Nederlandse klanten begeleidt bij de aankoop van een eigendom in Spanje. Er zijn verschillende redenen waarom je als klant bij ons aan het juiste adres bent. Graag overlopen we de belangrijkste.

Erkend vastgoedkantoor

Beëdigd landmeter-expert Thomas Van Hecke verloor in 2015 zijn hart aan de Spaanse stad Valencia. Dankzij jarenlange ervaring in het Belgische en Spaanse vastgoed bij andere vastgoedkantoren werd de stap naar een eigen internationaal vastgoedkantoor snel gezet. Samen met zijn collega's Jens, Robine, David en Manon bieden ze onder de naam Top Estates een ruim aanbod van Spaanse woningen aan. 

In Spanje is het beroep van vastgoedmakelaar niet beschermd. Werkelijk iedereen kan zichzelf een makelaar noemen. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor de markt. Een betrouwbare partner is dus van cruciaal belang. De mensen achter Top Estates hebben zowel in België als in Spanje de nodige opleidingen genoten en werken vanuit een Belgische erkende vastgoedvennootschap. Wij staan onder controle van onze eigen beroepsfederatie en zijn lid van het CIB (Confederatie voor Immobiliënberoepen).

Thomas Van Hecke is beëdigd door de Rechtbank van Eerste Aanleg te Gent en staat op de Federale Lijst van landmeter-experten met erkenningsnummer LAN 17 1709. Hij is onderworpen aan deze deontologie. “De landmeter-expert kan sinds 1 januari 2007 ook de gereglementeerde activiteiten van de vastgoedmakelaar uitoefenen (artikel 18, 3° K.B. van 15 december 2005 m.b.t. de plichtenleer van de landmeter-expert). Bij de uitoefening van deze activiteiten moet de landmeter-expert echter de plichtenleer van de vastgoedmakelaar naleven.”

 

Interieur advies

Top Estates gaat verder dan verkopen alleen, want na je aankoop kan je met advies van onze eigen interieur-designer een gloednieuw interieur kiezen: meubilair, verlichting, buitenmeubels, ... Kortom alles wat je nodig hebt om je interieur te doen stralen. 

Er zijn verschillende interieurzaken en meubelwinkels in Spanje waar wij een samenwerking mee hebben. Hierdoor kan je via ons mooie kortingen bekomen. We adviseren bij de keuze, begeleiden de aankoop 

Is er een interieurzaak in België of Nederland waar je jouw meubilair wenst aan te kopen? Super! Wij regelen graag het transport naar Spanje. 

We zorgen er samen voor dat je nieuwe woning er top uitziet.

Heb je vragen ivm de aankoop van Spaans vastgoed?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.