Residencia Aurum

Costa del Sol
1 beschikbare units
Vanaf € 255.500
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

In het prachtige Manilva, weg van de drukte van de toeristenplaatsen, ligt het AURUM Residentieel Complex. Dit exclusieve complex biedt 44 unieke woningen, geïntegreerd in een natuurlijke omgeving die gekenmerkt wordt door een uitstekende geografische ligging en adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee.

De moderne architectuur en de uitstekende kwaliteit van de woningen creëren een rustgevende sfeer die u zal helpen ontspannen en tot rust te komen.

Manilva is een charmant dorpje dat nog steeds de authentieke Spaanse cultuur en karakter uitstraalt, met zijn laagbouw architectuur en prachtige uitzichten op de bergen en de nabijgelegen enclave van Gibraltar. Het is een plek waar u kunt genieten van rustige wandelingen door het dorp, het verkennen van historische bezienswaardigheden en archeologische opgravingen die getuigen van de rijke geschiedenis van de regio.

Als u wat meer drukte en levendigheid wilt, dan kunt u een korte rit maken naar het nabijgelegen Estepona. Hier vindt u een breed scala aan activiteiten en attracties, waaronder restaurants, bars en winkels, evenals prachtige stranden om te ontspannen en te genieten van de zon.

Of u nu op zoek bent naar rust en stilte of naar avontuur en verkenning, het AURUM Residentieel Complex biedt de perfecte uitvalsbasis voor uw vakantie in Manilva. Geniet van de perfecte mix van cultuur, natuur, geschiedenis en rust, en laat alle stress van het dagelijkse leven achter u terwijl u ontspant in uw eigen exclusieve woning aan de Costa del Sol.

De prijs hieronder is voor een appartement met 2 slaapkamers.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee
Rustige ligging
In de buurt van historische bezienswaardigheden
Dichtbij Estepona
Gemeenschappelijk zwembad

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Residencia Aurum - 2 slaapkamers
Verdieping: -
2
2
79.9 m2
9.01 m²
- m2
€ 255.500

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder