Residencia Mesas II

Costa del Sol
3 beschikbare units
Vanaf € 215.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Mesas Homes II ligt in het nieuwe uitbreidingsgebied van Estepona, dat uitblinkt in vlotte verbindingen. Er is een geheel netwerk aan splinternieuwe faciliteiten. De woonunits hebben door de ongeëvenaarde locatie prachtige vergezichten en uitbundige zonneschijn gedurende het merendeel van de dag.

Bij de ontwikkeling van deze residentie streefde Mesas naar een luxueuze omgeving, binnen luttele minuten van de belangrijkste uitvalswegen. Toeristische hoogtepunten, waaronder Marbella en Puerto Banus, golfbanen en winkelcentra, bevinden zich binnen een straal van minder dan 20 minuten.

Het wooncomplex beschikt over in totaal 187 woningen met één, twee, drie en vier slaapkamers, verdeeld over drie verschillende woongebieden met een vooruitstrevend ontwerp dat naadloos opgaat in de omgeving in een gevestigd gebied op slechts enkele minuten van het strand, het stadscentrum en de jachthaven van Estepona.

BUITEN
De gemeenschappelijke ruimtes van Mesas Homes, die ontworpen zijn met een groot oog voor duurzaamheid, omvatten eersteklas voorzieningen en is afgewerkt uit hoogwaardige materialen. Elke woongebied beschikt over aangename gemeenschappelijke ruimtes, waaronder tuinen en een gemeenschappelijk zwembad. Het centrale ontwikkelingsgebied biedt ook een buitengewoon binnenzwembad en een volledig uitgeruste fitnessruimte.

KWALITEITEN
De woningontwikkeling Mesas Homes is ontworpen met het doel om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende klanten. De huizen hebben een unieke combinatie van design en comfort, en zijn ontworpen met als doel om iedere bewoner te voorzien van een uitzonderlijk woonproject.

De woningen zijn voorzien van ruime en perfect verlichte kamers met woon- en eetkamers die uitkomen op royale terrassen. De open keukens zijn volledig uitgerust met energiezuinige apparatuur die aan zowel praktische als comfortcriteria voldoen.

Mesas Homes geniet van een toplocatie in Estepona, een betoverende enclave die haar bezoekers in elk hoekje weet te betoveren. De gerenoveerde oude stad, een van de mooiste in Andalusië, biedt toeristen de kans om te genieten van een echte stadstuin, genaamd "El Jardin de la Costa del Sol". Het netwerk van witte straten, versierd met kleurrijke bloempotten vol bloemen, geeft de essentie weer van een typisch Andalusisch kustplaatsje. Estepona koestert haar tradities en gewoonten en weet deze in harmonie te laten samengaan met haar moderne en toeristische aspecten.

De prijzen hieronder zijn de vanaf prijzen voor een appartement met 1, 2 of 3 slaapkamers. 

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Gemeenschappelijk buiten-en binnenzwembad
Vlotte verbindingen
Op slechts enkele minuten van het strand en stadscentrum
Volledig uitgeruste fitnessruimte
Unieke combinatie van design en comfort

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Residencia Mesas II - 3 slaapkamers
Verdieping: -
3
2
108.42 m2
- m2
- m2
€ 339.000
Residencia Mesas II - 2 slaapkamers
Verdieping: -
2
2
111.26 m2
- m2
- m2
€ 295.000
Residencia Mesas II - 1 slaapkamer
Verdieping: -
1
1
71.19 m2
- m2
- m2
€ 215.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder