Residencia Corniche

Costa del Sol
3 beschikbare units
Vanaf € 365.000
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

La Corniche is gelegen in Fuengirola, een badplaats in de provincie Malaga, waar de beste infrastructuren en een veelvoud aan diensten aan de Costa del Sol samenkomen. De prachtige boulevard verbindt de stranden met een aantal indrukwekkende bezienswaardigheden, waaronder het Sohail-kasteel. Fuengirola belichaamt de diepgewortelde tradities van het gebied, gecombineerd met een innovatieve en moderne benadering.

De voorkeursgeografie, tussen zee en bergen, en de uitstekende verbinding met de stad Malaga maken het tot een van de meest begeerde bestemmingen in de provincie.

Dit exclusieve wooncomplex omvat 36 weelderige appartementen, variërend van 2 tot 4 slaapkamers, met adembenemende panoramische uitzichten over de Middellandse Zee. Elke woning heeft open en lichte ruimtes in de woon-eetkamer die het comfort van luxe ademen. Dit functionele design creëert een oase van licht en bevordert het welzijn dat we allemaal zoeken.

Het onderhouden van lichaam en geest is een gemeenschappelijke eigenschap van de mediterrane levensstijl, daarom breiden ruimtes die welzijn stimuleren zich uit van de privé naar de gemeenschappelijke ruimtes. Het wooncomplex beschikt over een loungeruimte, een apart "adults only"-zwembad en een kinderbad, plus tuinen en ontspanningsruimtes om te relaxen. Een gemeenschappelijke recreatieruimte vult de gemeenschappelijke ruimtes aan.

La Corniche bestaat uit 36 exclusieve appartementen die variëren van 2 tot 4 slaapkamers. De woon-eetkamer stralen comfort uit door hun open en lichte ruimtes. Het functionele ontwerp zorgt voor natuurlijk licht in de kamers en draagt bij aan het welzijn waar we allemaal naar streven.

La Corniche heeft gekozen voor hernieuwbare energie door een zonnestelsel te installeren voor de productie van sanitair warm water en door opladers voor elektrische auto's te integreren in de voorzieningen. La Corniche belichaamt luxe en kwaliteit tot in elk detail.

De prijzen hieronder zijn de vanaf prijzen voor een appartement met 2, 3 of 4 slaapkamers. 

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Adembenemde panoramische uitzichten
Kleinschalige verkaveling
Gemeenschappelijk zwembad
Variërend van 2 tot 4 slaapkamers
Gemeenschappelijke recreatieruimte

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Residencia Corniche - 4 slaapkamers
Verdieping: -
4
3
177.79 m2
- m2
- m2
€ 632.000
Residencia Corniche - 3 slaapkamers
Verdieping: -
3
2
160.43 m2
- m2
- m2
€ 574.000
Residencia Corniche - 2 slaapkamers
Verdieping: -
2
2
107.57 m2
- m2
- m2
€ 365.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder