Villa Marein Natura

Costa del Sol
2 beschikbare units
Vanaf € 2.490.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Marein Natura is een exclusief project met 3 luxe villa's in de Golf Valley van Marbella, omringd door beroemde golfbanen zoals Los Naranjos, Las Brisas, Aloha Golf en La Quinta. De jachthaven van Puerto Banus en het Westin La Quinta Golf Resort & Spa liggen op slechts 5 minuten rijden. Het gebied biedt ook luxe entertainment en internationale scholen. Marein Natura combineert luxe en exclusiviteit met gemakkelijke toegang de natuur. De bergen, meren en gouden stranden aan de kust van Malaga zijn vlakbij.

Drie unieke villa's gebouwd op één verdieping en ontworpen om op een ontspannen manier te genieten van de mediterrane levensstijl. Baden in de zon, ontspannen in de chill-outruimte bij het zwembad, verse groenten plukken uit je eigen tuin of je laat wiegen in een hangmat bij zonsondergang op een heerlijk rustige zomermiddag.

Marein Natura gebruikt de meest geavanceerde technologieën zoals Aerothermal, LED-verlichting, Home Automation-systeem aangestuurd door Apple iPad-Wi-Fi 32GB en de beste merken zoals Technal, Neff of Villeroy & Boch.

Comfortabele, moderne en efficiënte huizen door het gebruik van natuurlijke kleuren en hout, waardoor een gevoel van absoluut comfort en eenheid met de natuur ontstaat.

Marein Natura bestaat uit drie luxe villa's met speciaal architectonisch ontwerp dat bestaat uit één etage. Ze hebben een eigen landschapsarchitectuur en ecologische tuin. Wanneer u hier woont, kunt u koken met uw eigen ingrediënten uit uw tuin en genieten van grote terrassen, tuinen, zwembad en ontspanningsruimte met wintervuur. De villa's hebben een ondergrondse garage en een aanpasbare grote kelder.

Elk huis heeft een eigen landschapsproject en een biologische tuin van ongeveer 36 m2, met automatische irrigatie en verlichting. Er is een privézwembad met zoutchlorering en een ontspanningsruimte met wintervuur om te genieten van gezellige avonden.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Unieke villa's
Architectonisch ontwerp
Privaat zwembad
Luxueuze afwerking
Prachtige vergezichten 

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Villa Marein Natura - Cassia
Verdieping: -
4
5
229.7 m2
147.9 m²
- m2
€ 2.490.000
Villa Marein Natura - Thyma
Verdieping: -
4
5
226.85 m2
182.55 m²
- m2
€ 2.490.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder