Villa Blavet 6

Costa Blanca Noord
3 Slaapkamers
€ 1.075.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Deze prachtige villa ligt in een rustige omgeving, op slechts 1 kilometer afstand van het mooie Fustera strand. Dit strand is bekroond met de Blauwe Vlag voor de uitstekende kwaliteit van het water, de zee, het strand en faciliteiten. Het strand is ook de thuisbasis van een bekend wandelpad dat naar Calpe leidt en onderweg adembenemende uitzichten biedt op de baaien en kliffen. Het huis is genesteld tussen pijnbomen die privacy bieden zonder het panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee te verstoren.

De villa is verdeeld over twee verdiepingen.

Op de gelijkvloerse verdieping leidt de inkom naar een hal met aan de rechterkant deuren naar de berging en een gastenbadkamer. Aan de linkerkant is een trap die je naar de bovenverdieping brengt en een slaapkamer met ensuite badkamer. De woonkamer bevindt zich tegenover de hal en bestaat uit een eet-en woonkamer met ruime, open keuken. De woonkamer biedt ook rechtstreekse toegang tot het terras met een privaat zwembad en een ontspanningsruimte. Het huis wordt omringd door een mooi aangelegde tuin en een overdekte pergola met ruimte voor twee wagens. 

Op de eerste verdieping zijn er nog twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer en dressing. Iedere slaapkamer komt op het buitenterras uit van waarop je kan genieten van het prachtige uitzicht op zee. 

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
3
Badkamers
4
Oppervlakte
192 m2
Terras
284 m²

Troeven

Ruime villa
Ideale, centrale ligging
Prachtige uitzichten op de omgeving en Middelandse Zee
Privaat zwembad
Parkeerplaats voor 2 wagens

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder