Villa Fanadix 45

Costa Blanca Noord
3 Slaapkamers
€ 890.000
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Villa Fanadix 45 ligt in een rustig complex, omgeven door natuur en op een strategische, centrale locatie. De baaien Baladrar, Advocat en Fustera zijn vlakbij en op slechts 10 minuten afstand bevinden zich de steden Calpe en Moraira.

Binnen het project is elke villa ontworpen en specifiek aangepast aan het perceel. Met een exclusief design en een eigen karakter, geïntegreerd in de omgeving en gemaakt om te genieten van het weldadige mediterrane klimaat.

Alles is verdeeld over één verdieping, waardoor het een praktische en functionele woning is geworden. 

Vanuit de inkom krijg je toegang tot de hal. Aan de rechterkant bevindt zich het daggedeelte, waar we de keuken vinden die volledig open is richting de eet-en woonkamer. Hieruit is er direct toegang tot het terras, de buitenveranda en de barbecue.

Aan de linkerkant hebben we toegang tot het nachtgedeelte verdeeld over 3 slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer en een dressing. De 2 andere slaapkamers delen een badkamer. Aan deze kant van het huis is ook een wasruimte/berging.

Op het buitenterras vinden we het privaat zwembad met een ontspanningsruimte om te genieten van de zon of een diner bij de barbecue. Ook is er toegang tot de mooi aangelegde tuin.

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
3
Badkamers
2
Oppervlakte
138 m2
Terras
123 m²

Troeven

Op slechts 4 kilometer van het strand
Groene omgeving
3 Slaapkamers en 2 badkamers
Privaat zwembad
Ruim perceel
Autostaanplaats voor 2 wagens

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder