Villa Eliseo

Costa Blanca Noord
3 Slaapkamers
€ 1.077.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Villa Eliseo is een uniek project op één van de laatst beschikbare percelen in Encinas, een afgesloten gebied in het residentiële resort Cumbre del Sol, ontworpen om te genieten van de adembenemende zichten op de Middellandse Zee. Encinas is gelegen in Benitachell, tussen Jávea en Moraira, aan de Costa Blanca Noord. Van hier uit kan er te voet naar het winkelcentrum Adelfas gegaan worden, met allerlei diensten en gastronomische aanbod. Daarnaast is deze zone gestitueerd in een unieke omgeving, omringd door de beschermde natuurgbieden Puig de la Llorença en Park La Granadella met wandelwegen door de Mediteraanse natuur en een kusstrook met paradijselijke baaien waarvan Cala del Moraig uitblinkt. 

In dezelfde urbanisatie bevindt zich de internationale school 'Lady Elizabeth', restaurant La Cumbre en sportclub Cumbre del Sol. In de omgeving vindt u toprestaurants, waarvan diverse bekroond met een Michelinster, golfclubs, zeilverenigingen, the Sha Wellness kliniek, alsook alle benodigde voorzieningen om er het hele jaar te verblijven.

Villa Eliseo is ideaal voor wie een woning zoekt met een uniek ontwerp, een functionele indeling en intelligente oplossingen die alle maximale plaats benutten. Met een totaal van 3 slaapkamers, waarvan de master bedroom met dressing en een ensuite badkamer, 2 badkamers waarvan 1 gedeelde badkamer en toegang tot het terras, een open keuken naar de eetkamer met een kookeiland, groot overdekt terras om te genieten met familie aan een lange tafel, een geïntegreerde tuinzone, een infinity zwembad en veel meer details maken deze woning tot een unieke thuis. 

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
3
Badkamers
3
Oppervlakte
388 m2
Terras
60 m²

Troeven

Ideale, centrale ligging
Alle faciliteiten binnen handbereik
Prachtige vergezichten
Privaat infinity zwembad
3 Slaapkamers en 3 badkamers

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder